h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ceyhan Sarımazı’nda Yol Yenileme Çalışmaları ve İstinat Duvarı İnşaatı Başladı

Ceyhan Sarımazı’nda Yol Yenileme Çalışmaları ve İstinat Duvarı İnşaatı Başladı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan ilçesi Sarımazı köyünde yol yenileme ve istinat duvarı çalışmalarını denetledi. Heyelan riskinin bulunduğu bölgede önlem amaçlı 4 metrelik bir istinat duvarı yapılıyor. Ayrıca, arkeolojik kazı alanı, serbest bölge ve sahile ulaşımı sağlayan 19 kilometrelik yol tamamen yenilecek. Başkan Karalar, Ceyhan'a ve Sarımazı'ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Ayrıca, Karalar, Ceyhan Kuzukulağı köyünde de vatandaşlarla buluştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan ilçesi Sarımazı köyünde yol yenileme ve istinat duvarı çalışmalarını denetledi. Karalar, yeni bulvar yapımı ve mevcut bulvarların asfaltlanması gibi hizmetlerin yanı sıra sorunlu olan diğer cadde ve bulvarları da vatandaşların kullanımına sunacaklarını belirtti.

Ceyhan Sarımazı’nda yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Karalar, “Heyelan riski bulunan bölgede 4 metrelik bir istinat duvarı inşa ediyoruz. Aynı zamanda arkeolojik kazı alanı, serbest bölge ve sahile ulaşım sağlayan 19 kilometrelik yolu tamamen yeniliyoruz. Bu çalışmaların Ceyhan, Sarımazı ve sanayi bölgesi için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Karalar, ayrıca Ceyhan Kuzukulağı köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Yozgat İl Özel İdaresi, Kar Temizleme Çalışmalarına Başladı

Sıradaki haber:

Yozgat İl Özel İdaresi, Kar Temizleme Çalışmalarına Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.