h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Büyükşehir ekipleri, yağmur nedeniyle kapanan yolu hızla açarak ulaşımı sağladı

Büyükşehir ekipleri, yağmur nedeniyle kapanan yolu hızla açarak ulaşımı sağladı

Aydın'ın Köşk ilçesinde aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelen toprak kayması sonucu kapanan yol, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hızlı bir şekilde temizlendi. Yağışın neden olduğu su baskınlarına karşı önlem alan ekipler, tüm gün boyunca çalışmalarını sürdürdü. Yolu kapatansaı toprak kayması sonrası ekipler tekrar çalışma başlattı. Vatandaşlar, hızlı müdahaleleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Ancak yetkililer, önümüzdeki hafta sonuna kadar devam edecek olan yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

Aydın’ın Köşk ilçesinde aşırı yağışların neden olduğu toprak kayması sonucu kapanan yol, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hızlı bir şekilde temizlenerek tekrar kullanıma açıldı.

Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış, Aydın genelinde olumsuz etkiler yarattı. İl genelinde birçok yol su baskınlarına maruz kalırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri de harekete geçti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yoğun bir çalışma yürüten ekipler, tüm gün boyunca çabalarını sürdürdü. Köşk – Başçayır yolunda da aşırı yağışlardan dolayı toprak kayması meydana geldi ve yol kapanma riskiyle karşı karşıya kaldı. Büyükşehir ekipleri, gelen ihbar üzerine hemen çalışmalara başlayarak yolun açılmasını sağladı. Ancak bu sırada bir kez daha toprak kayması gerçekleşti. Her iki durumda da, Büyükşehir ekipleri yolun trafiğe kısa sürede açılmasını sağladı ve bu durumda vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Öte yandan, yağışların hafta sonuna kadar devam etmesi beklenirken, yetkililer ani su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Siirt’te kardan etkilenen üç ilçenin yol bağlantıları trafiğe açıldı

Sıradaki haber:

Siirt’te kardan etkilenen üç ilçenin yol bağlantıları trafiğe açıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.