h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bursa’da şiddetli lodos rüzgarı etkisini gösterdi

Bursa’da şiddetli lodos rüzgarı etkisini gösterdi

Bursa'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle hayat felç oldu. Vatandaşlar yağmurdan korunmak için bebek arabalarını yağmurluklarla kapladı, bazıları ise yürümekte güçlük çekti. Lodosun etkisiyle oluşan zorlu hava koşulları büyük sorunlara yol açarken, bölgede yaşayanlar büyük bir mücadele verdi.

Bursa’da meydana gelen lodosun etkisiyle vatandaşlar zorlu anlar yaşadı. Kimi insanlar yürümekte zorlanırken, diğerleri ise kendi yöntemleriyle lodostan korunmaya çalıştı.
Bursa’da şiddetli lodosun etkisiyle hayat durma noktasına geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından şiddetli fırtına Bursa’yı da vurdu. Hayatı olumsuz etkileyen güçlü lodos, vatandaşlara zorlu anlar yaşattı. Bazı aileler, bebeklerinin lodosun etkilerinden korunması için bebek arabalarına yağmurluk taktı. Bazı vatandaşlar ise yürümekte güçlük yaşadı.

Hakkari-Çukurca yolu trafiğe açıldı, bölgeye ulaşım sağlanıyor

Sıradaki haber:

Hakkari-Çukurca yolu trafiğe açıldı, bölgeye ulaşım sağlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.