h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bozcaada ve Gökçeada’ya yarın gerçekleştirilecek olan tüm feribot seferleri iptal edildi

Bozcaada ve Gökçeada’ya yarın gerçekleştirilecek olan tüm feribot seferleri iptal edildi

Bozcaada ve Gökçeada'ya yapılması planlanan feribot seferleri hava şartları sebebiyle iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, Bozcaada ve Gökçeada hattında planlanan tüm tarifeli seferler 22 Ocak 2024 Pazartesi günü iptal edildi.

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli feribot seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. Yarın gerçekleştirilmesi planlanan seferler, Çanakkale Boğazı ve adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. tarafından duyuruldu. Gestaş, olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada hattındaki tüm tarifeli feribot seferlerinin iptal edildiğini belirtti.

İptal haberine ilişkin yapılan açıklamada 22 Ocak 2024 Pazartesi günü, Geyikli-Bozcaada hattındaki seferler ile Kabatepe-Gökçeada hattındaki seferlerin olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildiği bildirildi. Yolcular ve araç sahipleri, seyahat planlarını gözden geçirmeleri ve alternatif ulaşım yöntemlerini tercih etmeleri konusunda uyarıldı.

Kar yağışı Bozüyük ilçesinde etkisini gösterdi

Sıradaki haber:

Kar yağışı Bozüyük ilçesinde etkisini gösterdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.