h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri askıya alındı

Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri askıya alındı

Çanakkale'de kötü hava koşulları nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada arasındaki düzenli feribot seferleri iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım AŞ tarafından yapılan açıklamada, her iki hat üzerinde planlanan tüm seferlerin hava şartları sebebiyle iptal edildiği belirtildi.

Çanakkale’de yaşanan kötü hava koşulları nedeniyle, Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde planlanan tarifeli feribot seferleri iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ve adalar arasındaki yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım AŞ, Kuzey Ege Denizi’nde meydana gelen olumsuz hava şartları sebebiyle Bozcaada ve Gökçeada hatlarında düzenlenen tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Gestaş tarafından yapılan açıklamada, “Geyikli-Bozcaada hattında, planlanmış olan tüm seferlerimiz kötü hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir. Kabatepe-Gökçeada hattında da, planlanmış olan tüm seferlerimiz kötü hava koşulları sebebiyle iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Toprak kayması nedeniyle kapanan yolda düşen kayalar ulaşımı engelledi

Sıradaki haber:

Toprak kayması nedeniyle kapanan yolda düşen kayalar ulaşımı engelledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.