h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bolu Dağı’nda hafif kar yağışı devam ediyor, sürücülere dikkatli olmaları uyarısı yapıldı

Bolu Dağı’nda hafif kar yağışı devam ediyor, sürücülere dikkatli olmaları uyarısı yapıldı

Bolu'da gece saatlerinde başlayan hafif kar yağışı, sabah saatlerinde azalarak devam etti. Kar yağışı özellikle Bolu Dağı yolu ve çevresinde etkili oldu. Görüş mesafesi düşerken yeşil alanlarda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmazken karayolları ekipleri hazır bekledi. Bazı sürücüler ise kar havası almak için mola verdi.

Bolu’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini azalttı. Bölgede hala hafif kar yağışı devam ediyor.

Bolu’da gece saatlerinde kar yağışı başladı. Gece boyunca Bolu’nun yüksek kesimleri ve Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolu ve Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı etkili oldu. Sis ve hafif kar yağışı, D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesimi ile Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı ve Sarıçökek bölgelerinde görüş mesafesini 40 metreye kadar düşürdü.

Yeşil alanlarda kar kalınlığı yaklaşık 10 santimetreye ulaştı. Bölgede öğle saatlerine kadar hafif kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı.

Sömestir tatili nedeniyle ailesiyle birlikte Ordu’ya giden Levent Öztürk, “Ordu’ya gidiyoruz. Bolu Dağı’nda mola verdik. Karayolları ekipleri sağ olsun, hazır bir şekilde bekliyorlar. Kar bize sürpriz oldu. Mola verip kar havası alalım dedik” şeklinde konuştu.

Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri askıya alındı

Sıradaki haber:

Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri askıya alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.