h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bitlis’teki yolların tamamı ulaşıma açıldı!

Bitlis’teki yolların tamamı ulaşıma açıldı!

Bitlis'te etkili olan kar yağışı sonucu kapalı olan köy yolları açılırken, Hizan ilçesine bağlı Karlıtepe Köy yolunun da bugün ulaşıma açıldığı belirtildi. Kar kalınlığının yer yer 2-3 metre olduğu ifade edildi. Bitlis İl Özel İdaresi tarafından 3 iş makinesi ve 5 personelle yapılan çalışmaların devam ettiği aktarıldı. Yolun gün içinde tamamen açılması hedefleniyor.

Bitlis’te kar yağışının etkisiyle kapanan köy yolları bir bir açılıyor. En çok kar yağan iller arasında yer alan Bitlis’te, 265 köy yolunun birkaç gün içerisinde açıldığı bildirildi. Bugün itibariyle kapanan tek köy yolunun da ulaşıma açıldığı belirtildi. Bitlis İl Özel İdaresi tarafından görevlendirilen 3 iş makinesi ve 5 personelle Karlıtepe Köy yolunda karla mücadele çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Kar kalınlığının yer yer 2-3 metre olduğu ifade edildi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan, 10 ayrı şantiyede bulunan 60 iş makinesi ve 80 personelle karla mücadele çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Kurtkan, “Kar yağışının etkili olduğu Bitlis genelinde, İl Özel İdaresi’ne bağlı ekiplerin köy yollarında karla mücadele çalışmaları kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Bugün itibariyle Karlıtepe köy yolunda da çalışmalara başlandı. Karlıtepe köy yolunda 23 iş makinesi ve 5 personelle karla mücadele çalışmaları sürdürülüyor. Yer yer kar kalınlığı 2,5-3 metreyi buluyor. Gün içerisinde yolun tamamen açılması planlanıyor” şeklinde konuştu.

Tartışmalara sebep olan ölümcül Çınar kanseri İstanbul’dan sonra Denizli’de tespit edildi

Sıradaki haber:

Tartışmalara sebep olan ölümcül Çınar kanseri İstanbul’dan sonra Denizli’de tespit edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.