h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Avcılığın sürdürülebilir temelleri masaya yatırıldı

Avcılığın sürdürülebilir temelleri masaya yatırıldı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, avcılar ve avcılık hakkında bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, yaban hayatının korunması, sürdürülebilir avcılığın esasları ve denetim faaliyetleri gibi konular ele alındı. Toplantı sonucunda alınan kararlar İl Av Komisyonuna iletilmek üzere tutanak altına alındı.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, avcılık ve avcılarla ilgili bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, ilçedeki kurumların yetkilileri, jandarma komutanı, doğa derneği temsilcisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar şefleri ve avcı kulübü temsilcileri katıldı.

Toplantıda, yaban hayatının korunması, sürdürülebilir avcılığın temel prensipleri, ilçede yapılan denetim faaliyetleri gibi konular ele alındı. Kurumların yetkilileri, doğa derneği temsilcisi ve avcı temsilcileri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar şefliği tarafından sunulan öneriler tartışıldı.

Toplantıda alınan kararlar tutanak haline getirilerek İl Av Komisyonu’na iletilmek üzere kaydedildi.

Toplantıda, Avcı Temsilcisi olarak İsa Gündüz, Abduraman Özçelik ve Tuncay Kahraman hazır bulundu.

‘İsraf Avcıları’, Orman İşletmesini Ziyaret Etti

Sıradaki haber:

‘İsraf Avcıları’, Orman İşletmesini Ziyaret Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.