h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ardahan’da sisin yoğunluğu görüş mesafesini 20 metreye kadar azalttı.

Ardahan’da sisin yoğunluğu görüş mesafesini 20 metreye kadar azalttı.

Ardahan'da sabah saatlerinde oluşan yoğun sis, kent merkezinde görüş mesafesini 20 metreye kadar düşürdü. Hava sıcaklığı sıfırın altında 7 dereceye kadar düşen şehirde, sürücüler sis nedeniyle zor anlar yaşadı. Ardahanlılar, bu durumun etkili olduğu kuzey-güney yollarında da ulaşımda zorluk yaşadı. Ayrıca, soğuk havalar nedeniyle buzlanma da meydana geldiği için sürücülerin dikkatli olması gerektiği uyarısı yapıldı.

Ardahan’ın merkezinde sabah saatlerinde oluşan yoğun sis, görüş mesafesini yer yer 20 metreye kadar düşürdü. Hava sıcaklığı ise sıfırın altında 7 dereceye kadar düştü. Şehirdeki insanlar günlerine sisin etkisi altında başladı. Özellikle Kongre Caddesi’nde görüş mesafesi oldukça düştü ve bu durum sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oldu.

Sabah saatlerinde yoğun sis olduğunu belirten Ufuk Işık, “Görüş mesafesi 10-15 metreye kadar düşmüştü. Ardahan merkezi ve kuzey-güney yollarında ise sürücülerin ulaşımı zorlaştıran bir sis meydana geldi. Hava sıcaklığı giderek artıyor ve bu soğuk havaların etkisiyle yollar buzlanıyor. Sürücülerin daha dikkatli olmaları gerekmektedir” diye konuştu.

Haberin başlığı: Ardahan’da Sabah Sis Etkisi: Görüş Mesafesi 20 Metreye Kadar Düştü!

Çevreyi kirleten şirketlere 66 milyonluk ceza verildi

Sıradaki haber:

Çevreyi kirleten şirketlere 66 milyonluk ceza verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.