h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü Yeni Araç Alımı Yaptı

Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü Yeni Araç Alımı Yaptı

Orman Genel Müdürlüğü, Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki Orman İşletme Müdürlüğü'ne 2023 model bir adet lastikli kepçe aracı tahsis etti. Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Av. Altan Güngör, tahsis edilen araç için teşekkürlerini dile getirerek, aynı zamanda Alaplı'ya 2 adet araç daha tahsis edileceğini söyledi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve İnşaat İkmal Dairesi Başkanı İrfan Filik'e teşekkürlerini iletti.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bulunan Orman İşletme Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü tarafından 1 adet lastikli kepçe aracı tahsis edildi. Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere verilen Beko Loader (lastikli kepçe), Orman Genel Müdürlüğü tarafından Alaplı’ya hizmet etmek üzere temin edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Av. Altan Güngör, “Orman Genel Müdürlüğü tarafından Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü’ne 2023 model 1 adet lastikli kepçe tahsis edildi. Bu aracın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz. İşletme müdürüne ve tüm ormancılık faaliyetlerine destek verenlere teşekkür ediyoruz. Bunun karşılığında, biz de araç parkuruna 2 adet araç vereceğiz. Bunlardan bir tanesi pikap ekskavatör, diğeri ise yangın müdahale aracı olacak. Umarız bu araçlar kazasız belasız hizmetler sunar. Teşekkürlerimizi sunmak adına Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürü Sayın Bekir Karacabey ve İnşaat İkmal Dairesi Başkanı İrfan Filik’e, bölge milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bitlis’teki yolların tamamı ulaşıma açıldı!

Sıradaki haber:

Bitlis’teki yolların tamamı ulaşıma açıldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.