h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Açlık çeken hayvanlar için Amanos Dağları’nın karlı yolları aşıldı

Açlık çeken hayvanlar için Amanos Dağları’nın karlı yolları aşıldı

Osmaniye Belediyesi, Amanos Dağları'ndaki zorlu kış koşullarında besin bulmakta güçlük çeken yaban ve sokak hayvanları için besleme çalışması yaptı. Belediye ekipleri, sisli, çamurlu, buzlu ve karlı yollardan geçerek Amanos Dağı'nın zirvesine ulaştı ve buralara yem ve mama bıraktı. Ekipler ayrıca hayvanlarla ilgilendi ve veteriner ekipleri sağlık taraması yaptı.

Osmaniye Belediyesi, Amanos Dağları’nın eteklerinde kış şartları nedeniyle yiyecek bulma sorunu yaşayan yaban ve sokak hayvanları için besleme çalışması yaptı.

Osmaniye’de belediye ekipleri, soğuk hava ve kar yağışıyla birlikte zorluk yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı. 15 kişilik bir ekip, ağır kış şartlarında beslenme sorunu yaşayan yaban ve sokak hayvanları için seferber oldu. Ekip, sisli, çamurlu, buzlu ve karlı yolları aşarak Amanos Dağı’nın zirvesine ulaştı. Arazi araçlarına yüklenen 5 balya saman, 400 kilo pazar atığı, 500 kilo bakliyat, 250 kilo kuru mama, yemek atığı ve bayat ekmek gibi besin malzemeleri, ekipler tarafından Amanos Dağları’nın farklı bölgelerine bırakıldı. Yem ve mamaların farklı noktalara bırakılmasıyla hayvanlara kış aylarında yiyecek desteği sağlanırken, ekiplerin zaman zaman hayvanlarla ilgilenmesi de iç ısıtan görüntülere neden oldu.

Öte yandan, besleme çalışmasına katılan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarının sağlık taramasını da gerçekleştirdi.

Vakit Ağız Diş Sağlığı Merkezinde Gerçekleşen Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı

Sıradaki haber:

Vakit Ağız Diş Sağlığı Merkezinde Gerçekleşen Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.