h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Abant’ta Kar, Güneş ve Eğlence Bir Arada: Manzara Büyüleyici!

Abant’ta Kar, Güneş ve Eğlence Bir Arada: Manzara Büyüleyici!

Bolu'nun Abant Gölü Milli Parkı, hafta sonunda ziyaretçi akınına uğradı. Kar yağışıyla beyaza bürünen park, fotoğraf tutkunları ve tatilcilerin ilgisini çekti. Göl çevresinde yürüyüş yapanlar ve çocuklar kayak keyfi yaparken, kış lastiği olmayan bazı vatandaşlar yolda kaldı. Yardımsever vatandaşlar tarafından kurtarılan araçlar, bulundukları yerden çıkarıldı. Abant Gölü'ndeki doğal güzellikleri gören ziyaretçiler memnuniyetlerini ifade etti.

BOLU (İHA) – Bolu’nun doğal güzelliklerinden olan Abant Gölü Milli Parkı, hafta sonunda ziyaretçilerle dolup taştı. Bazı tatilciler, şambrellerle kayarak eğlenceli vakit geçirirken, bazıları ise karayollarında mahsur kaldı.

Türkiye’nin en önemli turistik bölgelerinden biri olan Abant Tabiat Parkı, kar yağışıyla birlikte beyaz bir örtüyle kaplandı. Şehir merkezine 42 kilometre uzaklıkta bulunan ve kar kalınlığının 30 santimetre olduğu doğa parkı, tatilcilerin büyük ilgisini çekti. Özellikle kış aylarında fotoğraf tutkunlarının tercih ettiği Abant Tabiat Parkı’nda, ziyaretçiler karlı havada keyifli zaman geçirdi. Gölün etrafında yürüyüş yaparak ve bol bol fotoğraf çekerek, tatilciler eşsiz manzaranın keyfini sürdü. Aileleriyle birlikte Abant’a gelen çocuklar ise kayağın tadını doyasıya çıkardı.

Bu arada, Abant Gölü Milli Parkı’na gelmek isteyen ancak kış lastiği bulunmayan bazı vatandaşlar yollarda mahsur kaldı. Yolda kalan sürücülere çevredeki insanlar yardım eli uzattı. Mahsur kalan araçlar, diğer araçlar tarafından çekilerek kurtarıldı. İstanbul’dan gelen Selçuk Özgün, “Doğanın bu güzel manzarasını görmek gerçekten harika. Çocuklarımız burada eğleniyor. Şambrellerle kaymaktan hoşnutlar. Bolu’yu çok seviyoruz” dedi.

MASKİ, kanalizasyonlara çöp atmayın uyarısında bulunuyor

Sıradaki haber:

MASKİ, kanalizasyonlara çöp atmayın uyarısında bulunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.