h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kuşadası’nda kruvaziyer seferine hava muhalefeti engeli

Kuşadası’nda kruvaziyer seferine hava muhalefeti engeli

Kuşadası'ndaki ikinci kruvaziyer seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bahama bayraklı Viking Saturn isimli kruvaziyer gemisi, Ege Denizi'ndeki kötü hava şartları sebebiyle Kuşadası Egeport Limanı'na yanaşamadı. Acenta yetkilileri, sefer iptalinin sadece hava şartlarından kaynaklandığını belirtti. Daha önce de Çanakkale seferi iptal edilen gemi, fırtınaya bağlı olarak 35-40 knot hızla oluşacak olumsuz hava koşullarından dolayı Kuşadası seferini de iptal etmek zorunda kaldı.

Kuşadası limanına bugün yanaşacak olan yılın ikinci kruvaziyer seferi, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi. Bahama bayraklı Viking Saturn isimli kruvaziyer gemisinin sabah saatlerinde Kuşadası Egeport Limanı’na yanaşması planlanıyordu. Ancak Ege Denizi’ndeki olumsuz hava koşulları sebebiyle sefer iptal edildi. Acenta yetkilileri, söylentilere itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, dün Çanakkale seferinin de hava şartları nedeniyle iptal edildiğini ve bugün de Kuşadası seferinin iptal edildiğini açıkladı. Sefer iptalinin tek nedeni, beklenen fırtına sebebiyle oluşacak olan olumsuz hava koşullarıydı.

Tunceli’de yıllardır görülmeyen bir turna kuşu gözlendi

Sıradaki haber:

Tunceli’de yıllardır görülmeyen bir turna kuşu gözlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.