h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Girlevik Şelalesi dondu, görenler hayran kaldı

Girlevik Şelalesi dondu, görenler hayran kaldı

Girlevik Şelalesi, Erzincan'ın Çağlayan beldesinde yer alan ve doğal güzelliğiyle öne çıkan bir yerdir. Soğuk hava nedeniyle şelalede buzlanma yaşandı ve ortaya çıkan buz sarkıtları görenleri etkiledi. Ziyaretçiler bol bol fotoğraf çekerek bu doğa harikasının keyfini çıkardı. Şelale, yazın serin havası ve yeşil bitki örtüsüyle, kışın ise buzla kaplanan manzarasıyla ilgi çekmektedir. Erzincanlılar, bu güzel şelalenin kenti için bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Erzincan’ın doğal güzellikleriyle öne çıkan Girlevik Şelalesi, geceleri yaşanan soğuk hava nedeniyle kısmen buz tuttu. Bu durum, ortaya çıkan görüntüyle birlikte insanları büyüledi.

Erzincan’ın Çağlayan beldesinde yer alan ve her mevsim farklı güzellikler sunan Girlevik Şelalesi, donduğunda 1 metre uzunluğunda buz sarkıtları oluştu. Yaz aylarında serin havası ve yeşil bitki örtüsüyle, kış aylarında ise buzlardan oluşan manzarasıyla ziyaretçilerin ilgisini çeken şelale, şahane görüntüler sunuyor.

Şelaleyi donmuş halde görmek isteyen ziyaretçiler bol bol fotoğraf çekiyor ve manzaranın keyfini çıkartıyor. Bir öğrenci, “Çağlayan’ımız yazın ayrı güzel, kışın ayrı güzel. Hem çevresindeki dumanlı ormanlar, hem de Girlevik Şelalesi gerçek bir doğa harikası. Türkiye’de benzeri olmayan bir yer. Kışın da muhteşem görünüyor. Erzincan, Türkiye’nin incisi ve Doğu’nun Paris’i” şeklinde konuştu.

Bursa’da şans eseri gölette keşfedilen türe, neslinin tehlikeye girdiği gerçeğiyle birlikte dikkat!

Sıradaki haber:

Bursa’da şans eseri gölette keşfedilen türe, neslinin tehlikeye girdiği gerçeğiyle birlikte dikkat!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.