h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Zeytinburnu Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrencilere ‘Karne Festivali’ düzenleyecek

Zeytinburnu Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrencilere ‘Karne Festivali’ düzenleyecek

Zeytinburnu Belediyesi, sömestr tatili boyunca öğrencilere yönelik bir "Karne Festivali" düzenleyecek. Festival kapsamında öğrenciler, Bilgi Evleri, İzci Evi, Bilim Zeytinburnu, Buz Adası, Gençlik Merkezi ve Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde çeşitli etkinliklere katılma imkanı bulacaklar. 22 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde, tiyatro, sinema, yüz boyama, karikatür gibi etkinliklerin yanı sıra animatörler ve gösteriler de yer alacak. Öğrenciler 16 gün boyunca bu etkinliklerle eğlenceli bir tatil geçirecekler.

Zeytinburnu Belediyesi, yarıyıl tatili için öğrencilere eğlenceli bir etkinlik olan “Karne Festivali” düzenliyor. Bilgi Evleri, İzci Evi, Bilim Zeytinburnu, Buz Adası, Gençlik Merkezi ve Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle öğrenciler tatillerini dolu dolu geçirecekler.

Zeytinburnu Belediyesi, karne alan tüm öğrencileri “Karne Festivali”ne davet ediyor. Zeytinburnu Belediyesi’nin çocuklar ve gençler için hizmet veren birimlerinde her öğrenciye özel etkinlikler düzenlenecek. Tatil boyunca çocuklar, Bilgi Evleri’nin kulüp, atölye ve gezilerine, Zeytinburnu İzci Evi’ndeki etkinliklere ve Bilim Zeytinburnu’ndaki atölyelere katılabilirler. Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı’nda harika bir kış tatili yaşayabilirler. Ayrıca, Buz Adası’ndaki buz pistinde eğlenebilir ve Karne Festivali süresince Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklere katılabilirler.

Karne Festivali, 22 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. 16 gün sürecek etkinliklerde çocuklar, tiyatro, sinema, sosis balon, yüz boyama, maskotlar, karikatür, akrobasi, illüzyon, vantrolog, bubble şov, jonglör, balon katlama ve kukla gösterileri gibi birçok etkinlikle tatillerini keyifle geçirecekler.

Yolların hızla düzeltilmesi doğalgaz kaynaklı hasarların ardından hız kazanıyor

Sıradaki haber:

Yolların hızla düzeltilmesi doğalgaz kaynaklı hasarların ardından hız kazanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.