h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Yarın İstanbul’da trafik akışını etkileyecek yollar kapatılacak

Yarın İstanbul’da trafik akışını etkileyecek yollar kapatılacak

Şişli'de gerçekleşecek olan Hrant Dink'in ölüm yıldönümü anma programı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Halaskargazi Caddesi'nin iki yönlü olarak trafiğe kapatılacağı belirtildi. Program bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollar arasında Osmanbey kavşağından Taksim istikameti, Valikonağı caddesi kesişiminden Mecidiyeköy istikameti ve Ergenekon Caddesi ile Halaskargazi Cadde kesişimi bulunuyor. Alternatif yollar ise Valikonağı Caddesi, Şişli istikametine Rumeli Caddesi Abide-i Hürriyet Caddesi ve Ergenekon Caddesi olarak belirlendi.

Şişli’de gerçekleştirilecek olan “Hrant Dink Ölüm Yıldönümü” anma programı sebebiyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapatılan yolların yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, “Hrant Dink Ölüm Yıldönümü” anma programı Şişli Halaskargazi Caddesi’nde düzenlenecek ve bu sebeple yarın saat 11.00’den programın sonuna kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak. Açıklamada trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirtilmiştir.

Kapanacak yollar şunlardır: “Halaskargazi Caddesi iki yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır. (Osmanbey kavşağından Taksim istikametine, Valikonağı Caddesi’nin Mecidiyeköy istikametine kesişimi, Ergenekon Caddesi ile Halaskargazi Cadde kesişimi Pangaltı Kavşağı’ndan Mecidiyeköy istikameti, Tavukçu Fethi Sokak (Ergenekon Cadde Girişinden), Saksı Sokak (Ergenekon Cadde Girişinden), Zafer Sokak’ın Halaskargazi Cadde ile kesişimi Mecidiyeköy Meydan istikameti).”

Alternatif yollar ise şöyledir: “Valikonağı Caddesi, Rumeli Caddesi’nden Şişli istikametine, Abide-i Hürriyet Caddesi ve Ergenekon Caddesi.”

Esnaflar, Başkan Çerçioğlu ile buluşarak görüşme yaptı

Sıradaki haber:

Esnaflar, Başkan Çerçioğlu ile buluşarak görüşme yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.