h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Vali Eldivan, basın toplantısında gazetecilerle buluştu

Vali Eldivan, basın toplantısında gazetecilerle buluştu

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, ilde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi ve gazetecilerin gününü kutladı. Vali Eldivan, Bayburt'un tarihi ve kültürel zenginliklerinin ön plana çıkarılmasındaki gayretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti. Yatırım ve projelerle ilgili de açıklamalarda bulunan Vali Eldivan, yerel sorunların çözümüne destek vereceklerini belirtti. Ayrıca, Vali Eldivan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını basın mensuplarına iletti ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'na plaket takdim etti.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, ildeki basın mensuplarıyla bir araya geldi ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Vali Eldivan, Ankara’da katıldığı bir toplantı nedeniyle gazetecilerle buluşamadığını belirtti. Bayburt’ta gerçekleştirilen yatırım ve projeler hakkında açıklama yapan Vali Eldivan, gazetecilere tarihi ve kültürel zenginliklerin ön plana çıkarılmasındaki çabaları için teşekkür etti. Vali Eldivan, yerel sorunların çözümüne yönelik destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını basın mensuplarına ileten Vali Eldivan, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş’a plaket takdim etti ve basın mensuplarına yöresel ehram kumaşından yapılan çeşitli hediyeler verdi. Programa katılan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okutmuş, Vali Eldivan’a davetleri için teşekkür etti.

15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda yarıyıl tatili öncesi sıkı denetim

Sıradaki haber:

15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda yarıyıl tatili öncesi sıkı denetim

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.