h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Vali Ali Çelik: “Kadınlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şey yoktur”

Vali Ali Çelik: “Kadınlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şey yoktur”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Aile Destek Merkezindeki kurslara katılan kadınlarla bir araya gelerek başarılarını kutladı. Çelik, kadınların istediklerini başarabileceklerini vurgularken, yaptıkları çalışmaların kıymetini ve emeklerini takdir etti. Ziyaretleri sırasında başarılı olan kursiyerlere katılım belgesi takdim eden Vali Çelik, desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Aile Destek Merkezi’ndeki (ADEM) kursiyerlerle yaptığı sohbette, “Kadınlarımızın başaramayacakları bir şey yoktur” dedi. Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu ile birlikte Dağgöl Mahallesi’ndeki Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti. Çelik, dikiş nakış, el sanatları, trikotaj, pastacılık, muhasebe, bilgisayar, okuma-yazma ve Kur’an-ı Kerim kurslarını ziyaret ederek, buradaki usta öğreticiler ve kursiyerlerle sohbet etti. Vali Çelik, “Burada bir araya gelerek birbirimizle paylaşımda bulunuyoruz ve başarılı oluyoruz. Kadınlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şey yok. Yaptığınız işlerin ve döktüğünüz alın terinin çok kıymetli olduğunu belirtmek istiyorum. Tüm çabalarınız için hepinize teşekkür ederim. Sizler için elimizden gelen desteği vereceğiz” şeklinde konuştu. Ziyaretlerinin ardından başarılı olan kursiyerlere katılım belgelerini takdim eden Vali Çelik, daha sonra ADEM’den ayrıldı.

Bozcaada ve Gökçeada’ya yarın bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edilecek

Sıradaki haber:

Bozcaada ve Gökçeada’ya yarın bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edilecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.