h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Unkapanı Köprüsü’nde refüje sıkışan kedi için sürücüler araçlarını durdurdu

Unkapanı Köprüsü’nde refüje sıkışan kedi için sürücüler araçlarını durdurdu

Fatih Unkapanı Köprüsü'nde bir kadın, refüjde kalan bir kediye yardım etti. Kadın, yoldan geçen araçları durdurarak kediye ulaştı ve onu kucakladı. Bu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Trafik bekledi ve kadın, kediyle birlikte güvenli bir şekilde yolun karşısına geçti.

Fatih Unkapanı Köprüsü’nde bir kadın, refüj bölümünde mahsur kalan bir kediye yardım eli uzattı. Olayın anı ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Dün öğle saatlerinde Eminönü Unkapanı Köprüsü’nde gerçekleşen olayda, bir kadın, hızla geçen araçların arasında kalan bir kediye yardım etti. Kadın, trafikteki araçların üzerine dur işareti yaparak kedinin yanına ulaştı. Sakin bir şekilde kedinin yanına yaklaşarak onu kucağına aldı. Bu anlar, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi ve araçlar kadının karşıya geçmesini bekledi. Kadın, kucağındaki kedi ile birlikte yolun karşısına geçerek onu sevgiyle sarıp trafikten uzaklaştırdı.

İzmit’te Çocuk Festivali Yarın Başlıyor: Eğlenceyi Kaçırmayın!

Sıradaki haber:

İzmit’te Çocuk Festivali Yarın Başlıyor: Eğlenceyi Kaçırmayın!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.