h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Umre yolcuları, dualar eşliğinde vedalaşıp yola çıktı

Umre yolcuları, dualar eşliğinde vedalaşıp yola çıktı

Erzincan'da 184 umreci, 15 günlük servisli umre turu için Terzibaba Camisinde uğurlama programıyla vedalaştı. İl Müftü Vekili Gökhan Badem'in konuşmasında umre ibadetinin önemi ve yolculukta yapılması gerekenler anlatıldı. Umrecilere hayırlı yolculuklar dileyen Badem'in ardından, duygusal anlar yaşayan umre yolcuları tekbirler, dualar ve telbiyeler eşliğinde uğurlandı.

“Erzincan’da, 15 günlük servisli umre turunu tercih eden 184 umreci için Terzibaba Camisi’nde bir uğurlama programı düzenlendi. Programda İl Müftü Vekili Gökhan Badem, umre ibadetinin önemini vurgulayarak, umre yolculuğunda yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi ve konuşmasının sonunda umrecilere hayırlı yolculuklar diledi. Umre yolcuları, yakınlarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşadılar ve tekbirler, dualar ve telbiyeler eşliğinde uğurlandılar. Program, bu hüzünlü anların ardından sona erdi.”

Motorlu taşıt sürücü kursiyerlerinin uygulama sınavı için yeni bir yer belirlendi

Sıradaki haber:

Motorlu taşıt sürücü kursiyerlerinin uygulama sınavı için yeni bir yer belirlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.