h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Uludağ’da Beyaz Örtü Altında Unutulmaz Hamam Keyfi

Uludağ’da Beyaz Örtü Altında Unutulmaz Hamam Keyfi

Uludağ'da turistler, eksi derecede kayak yaparken açık havuzda ter atıyor. Karlarla kaplı havuzda 37 derecelik sıcaklıkta yorgunluklarını atmaya çalışan tatilciler, otellerin farklı hizmetlerini deneyimliyor. Otel müdürü, kayak sonrası havuz ve masajın tercih edildiğini söyleyerek yarıyıl tatili için rezervasyonların da başladığını belirtti. Uludağ, yerli ve yabancı turistlerin kış tatili rotası haline gelmiş durumda.

“Üşümeyi göze alan turistler Uludağ kayak merkezinde 37 derecelik açık havuzda yorgunluklarını atıyorlar. Uludağ’da kar üzerinde yürüyerek keyifli bir hamam deneyimi yaşayan turistler, soğuk havanın etkisiyle birlikte peştamallarını da giyerek açık havuzda serinliyorlar.

Kış turizminin gözde merkezi olan Uludağ, kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Snowboard ve kayak gibi kış sporlarının yanı sıra farklı aktivitelere de katılan turistler, bölgedeki otellerin rekabeti sayesinde kaliteli ve farklı hizmetlerin tadını çıkarıyorlar. Özellikle ikinci otel bölgesinde yer alan bir tesisin açık hava havuzları turistlerin ilgisini çekiyor. Karla kaplı çevresine rağmen peştamal ve şortla havuza giren tatilciler, önce karın tadını çıkarıyor, ardından da sıcak havuzun keyfini sürüyorlar. Havuzun sıcaklığı 37 dereceye kadar çıkarken, turistler eksi derecelerde bile yorucu bir günün stresini atıyorlar.

Otel Müdürü Murat Pınarcı, misafirlerin kayak yapmanın ardından içerideki havuzu ve masaj imkanlarını tercih ettiğini belirterek, “Daha sonra dışarıdaki huzurlu atmosferde bulunan 37 derecelik havuzda yorgunluklarını atıyorlar. Misafirlerimizin çoğunluğu yerli turistlerden oluşuyor, ancak Avrupa, İngiltere ve Arap ülkelerinden de ziyaretçilerimiz var. Uludağ’ın kayak için mükemmel bir durumda olduğunu söyleyebilirim. Hava şartları da harika ilerliyor. Önümüzdeki hafta beklenen yağışlarla birlikte sezonu tam anlamıyla açacağız. Yarıyıl tatili için de şimdiden rezervasyonlar başladı ve doluluk oranı yüzde 50’ye kadar ulaşıldı. Henüz önümüzde bir süre var, yarıyıl tatili de dolu dolu geçecek” dedi.”

Pekmezci’nin personeline müjde: Zam geliyor!

Sıradaki haber:

Pekmezci’nin personeline müjde: Zam geliyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.