h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Ulaşlı Arama Kurtarma Birimi Faaliyete Geçti

Gölcük Belediyesi'nin desteğiyle kurulan Ulaşlı Arama Kurtarma (ULAŞ) ekibi, yeni yerinde faaliyetlerine başladı. ULAŞ ekibi, daha önce sebze hali olarak kullanılan yeni yerlerinde çalışmalarına devam edecek. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, dernek yöneticilerinden bilgi aldı ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapma sözü verdi. Başkan Sezer, ULAŞ ekibine başarılar dileyerek, gençlerin özverili çalışmalarını takdir etti.

Gölcük Belediyesi tarafından desteklenen Ulaşlı Arama Kurtarma (ULAŞ) ekibi, faaliyetlerine yeni yerlerinde devam ediyor. Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından kurulan ULAŞ ekibi, eski sebze hali olarak kullanılan yerlerine taşındı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ULAŞ ekibini ziyaret ederek, dernek yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine devam etme kararı aldıklarını belirterek, dernek başkanı Ercan Tekin ve dernek üyelerine başarılar diledi. ULAŞ ekibine de çalışmalarında başarılar temenni eden Başkan Sezer, gençlerin özverili ve gayretli çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.

Esenler’de ‘Osmanlı’da Kudüs’ sergisi görücüye çıktı

Sıradaki haber:

Esenler’de ‘Osmanlı’da Kudüs’ sergisi görücüye çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.