h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • TREDAŞ, “Sosyal Sorumluluk” ödülüne layık görüldü

TREDAŞ, “Sosyal Sorumluluk” ödülüne layık görüldü

TREDAŞ, Tekirdağ Basın Ödülleri kapsamında sosyal sorumluluk projeleri ile ödüle layık görüldü. “Cumhuriyetin 100. Yılında Tekirdağ Basın Ödülleri” töreninde, TREDAŞ’a “Sosyal Sorumluluk Ödülü” verildi. Genel Müdür Reşit Bilgili, projelerin geleceğe yatırım anlamı taşıdığını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

TREDAŞ, “Cumhuriyetin 100. Yılında Tekirdağ Basın Ödülleri” etkinliği kapsamında Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde “Sosyal Sorumluluk Ödülü”nü kazandı.

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Tekirdağ Basın Ödülleri” etkinliğinde kazananlar belli oldu. Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nde elektrik dağıtım hizmeti sunan bir şirket olarak, 2023 yılındaki sosyal sorumluluk projeleriyle “Sosyal Sorumluluk Ödülü”ne layık görüldü.

12 Ocak Cuma akşamı Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene geniş bir katılım oldu. Toplumun güçlenmesine, doğa ve hayvanların korunmasına, eğitim ve spora destek vermeleriyle ön plana çıkan TREDAŞ’a “Sosyal Sorumluluk Ödülü” Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın tarafından, TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili’ye verildi.

Ödülü alan TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili, “Dağıtım şirketleri olarak, yaşamın devamı için vazgeçilmez olan elektriği kesintisiz bir şekilde tüketicilere ulaştırmak için çalışırken, sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlama sorumluluğumuzun da farkındayız. Sosyal sorumluluk projelerini sürdürülebilir bir yatırım olarak görüyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında hayata geçirdiğimiz projelerimizle böyle bir ödüle layık görülmek bizim için çok anlamlı. Bu projeleri hayata geçiren tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizi bu ödüle layık gören Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği’ne içtenlikle teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirme yaptı.

Hayvan Hastanesi’nde ’online randevu’ dönemi

Sıradaki haber:

Hayvan Hastanesi’nde ’online randevu’ dönemi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.