h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Tramvaylarda sağlanan ücretsiz internet hizmeti, Büyükşehir Belediyesi tarafından 208 bin defa kullanıldı.

Tramvaylarda sağlanan ücretsiz internet hizmeti, Büyükşehir Belediyesi tarafından 208 bin defa kullanıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 4,5 ay önce başlattığı ücretsiz internet hizmetiyle önemli bir başarı yakaladı. Toplamda 208 bin 369 kez kullanılan ücretsiz internet, tercih edilen bir hizmet haline geldi. Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut, kısa süren yolculuklarda gerçekleştirilen girişlerin ücretsiz internetin ne kadar talep gören bir hizmet olduğunu gösterdiğini belirtti. Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Canbulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde vatandaşların beklentilerini karşılamak için sürekli iyileştirmeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Kayseri’deki ulaşımın etkin, modern ve konforlu olma hedefini destekleyen bu çalışmaların önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Kayseri’de Ulaşım A.Ş, 4,5 ay önce başlattığı ücretsiz internet hizmeti ile büyük bir başarı elde etti. Yaklaşık 208 bin 369 kez kullanılan ücretsiz internet, yolculuklarda tercih edilen bir avantaj haline geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay hatlarına sunduğu ücretsiz internet hizmeti, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Mehmet Canbulut, yapılan değerlendirmelerle ücretsiz internet hizmetinin ne kadar talep gören bir hizmet olduğunu gösterdiğini belirtti. 4,5 ay gibi kısa bir sürede başlatılan ücretsiz internet dönemi, sadece öğrencilerin değil, diğer yolcuların günlük yaşamlarını da kolaylaştırmış durumda. Ulaşım A.Ş, hizmet kalitesini sürekli olarak artırmak adına çalışmalara devam ediyor. Canbulut, Kayseri’deki ulaşımın etkin, modern ve konforlu olma hedefini destekleyen bu tür çalışmaların önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Kaymakam Yılmaz, sınava girecek olan öğrencileri motive etmek amacıyla harekete geçti

Sıradaki haber:

Kaymakam Yılmaz, sınava girecek olan öğrencileri motive etmek amacıyla harekete geçti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.