h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hayırlı olsun ziyaretlerine başladı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hayırlı olsun ziyaretlerine başladı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur ve Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük'ü ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Başkan Ataç, ziyarette ev sahipliği için teşekkür ederken, yeni başkanlarla olan gönül bağının devam edeceğini belirtti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yeni seçilen Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ve yönetimlerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Ataç, yeni başkanlara ve yönetimlere görevlerinde başarılar diledi. “Sizlerle buluşmak çok güzel, bu mekanı her zaman evim gibi biliyorum, burada huzur buluyorum. İyi ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Gönül bağımızı, birlikteliğimizi bu dönemde de sürdüreceğiz. Yeni görevlerinizde size başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Ataç’a teşekkür eden Durur ve Sülük, “Ahmet Başkanımıza bugün de yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Ziyaret, vakıf binası önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Başkan Amca, çocuklara karne hediyesi dağıtıyor

Sıradaki haber:

Başkan Amca, çocuklara karne hediyesi dağıtıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.