h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Tatvan’da vatandaşlar sabah namazında şehitlerimiz için bir araya geldi ve dualar etti

Tatvan’da vatandaşlar sabah namazında şehitlerimiz için bir araya geldi ve dualar etti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde vatandaşlar sabah namazında bir araya gelerek terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehit düşen Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua etti. Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, yapılan saldırının üzüntüsü içerisinde olduklarını belirtirken, milletin bekası için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı. Duaların ve namazın ardından cemaat dağıldı.

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki vatandaşlar, sabah namazında bir araya gelerek terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit olan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua etti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru sonrasında, Tatvan ilçesinde de vatandaşlar sabah namazında bir araya geldi. Tatvan Kaymakamı Remzi Demir ve ilçe müftüsü Bilal Şengül’ün yönettiği dua sonrası namaz kılındı. Kaymakam Demir, hain terör saldırısının üzüntüsü içinde olduklarını belirtirken, vatan hainlerinin karşısında daha kararlı olduklarını vurguladı. Bütün şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

“Başakşehir’de Yeni Millet Bahçesi Hizmete Açıldı

Sıradaki haber:

“Başakşehir’de Yeni Millet Bahçesi Hizmete Açıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.