h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Tarım ve Orman Müdürlüğü, değerlendirme toplantısı düzenledi

Tarım ve Orman Müdürlüğü, değerlendirme toplantısı düzenledi

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, AB projeleri kapsamında enerji verimliliği, sera gazı emisyonlarının azaltılması, suya erişim ve sürdürülebilirlik ile ilgili bir toplantı düzenledi. Toplantıya, ilgili kurum ve kuruluşlar katıldı ve sera gazı emisyonlarının azaltılması ve iklim değişikliği konularında bilgi alışverişi yapıldı.

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, AB projelerinin enerji verimliliği, sera gazı emisyonlarının azaltılması, suya erişim ve sürdürülebilirlik ile iklim değişikliği başlıkları altında yapılan bir toplantıya ev sahipliği yaptı. İl Müdürlüğü’nün zafer toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Valilik Proje Birimi, DSİ 183. Şube Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı, Çevre Hizmetleri Birliği, Atıksu Arıtma Birliği ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri ve teknik personel katıldı. Toplantıda, sera gazı emisyonlarının azaltılması ve iklim değişikliği konusunda önemli bilgiler paylaşıldı.

Seçmenlere, seçim öncesinde adres değişikliği uyarısı yapılıyor

Sıradaki haber:

Seçmenlere, seçim öncesinde adres değişikliği uyarısı yapılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.