h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Tarım ve Orman Bakanlığı, Çiftçilere Destekler Hakkında Bilgilendirme Yaptı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Çiftçilere Destekler Hakkında Bilgilendirme Yaptı

Afyonkarahisar Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Yeşilhüyük köyünde bir toplantı düzenleyerek vatandaşları tarım ve hayvancılık desteklemeleri hakkında bilgilendirdi. Çiftçilere makine ekipman ve sulama desteklemeleri ile tarla faresi mücadelesi ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nın iş ve işlemleri hakkında bilgiler verildi.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde bulunan Yeşilhüyük köyünde, Tarım ve Orman Müdürlüğü çiftçilerle bir araya gelerek desteklemeler ve bakanlığın faaliyetleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Dinar ilçesindeki Yeşilhüyük Köyü’nde gerçekleşen gece toplantısında, Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarım ve hayvancılık desteklemeleri, tarım makine ekipmanları ve sulama desteklemeleri hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Bunun yanı sıra, ekipler tarla faresi mücadelesi ve Tarım ve Orman Bakanlığı’nın prosedürleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ortaokul öğrencileri vatanını unutmuyor: Şehitlikleri ziyaret ediyor

Sıradaki haber:

Ortaokul öğrencileri vatanını unutmuyor: Şehitlikleri ziyaret ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.