h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Tantuni izdihamı bir de böyle oldu

Sakarya'da bir ilk olan "Katık Döner" adlı işletme, tantuni ile döner lezzetini bir arada sunarken, açılışta büyük bir izdiham yaşandı. Açılışa özel kampanya düzenlenen dükkanın içi tıklım tıklım dolarken, müşterilerin bir kısmı dışarıya taştı. İşletme sahipleri, yapılan konseptin Sakarya'da ve hatta Türkiye'de bir ilk olduğunu belirtti. Lezzetlerin tadına bakan müşteriler ise işletmeyi ve ekibi tebrik etti.

Sakarya’da bir ilk olan “Katık Döner” adlı işletmenin açılışı, yağışlı havaya rağmen büyük ilgi gördü. İstiklal Mahallesi Bağlar Caddesi’nde faaliyet gösteren dükkan, tantuni ve döner lezzetlerini bir arada sunma konusunda öncü bir işletme olma özelliği taşıyor. Açılışa özel olarak düzenlenen “bir alana bir bedava” kampanyası da müşterilerin dikkatini çekti. İçerisi tıklım tıklım dolan dükkan, kalabalığın dışarıya taşmasına neden oldu.

Endüstri mühendisi olan ve işletmenin ortaklarından olan Erdinç Zorlu, “Hizmet sektörüne yeni bir deneyim ekledik. Tantuni ve döneri bir arada sunarak müşterilerimize farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyoruz. İşimizi aşkla yapıyoruz ve bu nedenle işletmemiz yoğun ilgi görmektedir. Açılışa özel kampanyamızı her yıl geleneksel olarak düzenlemeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Katık Döner’in sahibi Oğuzhan İpçioğlu ise “Sakarya’da ilk defa tantuni ve döneri aynı konsept altında sunuyoruz. İşletmemizdeki yoğunluk bizi oldukça mutlu ediyor. İlerleyen zamanlarda da bu konseptle devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Müşteriler de işletmenin lezzetlerinden oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

Yeni açılan işletmenin yoğun ilgi görmesi, Sakarya halkı tarafından da takdirle karşılandı.

Tantuni İşletmesinde Yoğunluk İçin İnsanlar Adeta Çıldırdı!

Sıradaki haber:

Tantuni İşletmesinde Yoğunluk İçin İnsanlar Adeta Çıldırdı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.