h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sulungur Gölü’nün çevresi temizlik işlemiyle güzelleştiriliyor

Sulungur Gölü’nün çevresi temizlik işlemiyle güzelleştiriliyor

Ortaca Belediyesi, Sulungur Gölü çevresindeki temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Göl kenarında vakit geçiren vatandaşları temizlik konusunda dikkatli olmaya çağıran belediye, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmanın önemini vurguluyor.

Ortaca Belediyesi, ünlü İztuzu Sahili’ne ulaşırken Dalyan’ı geçtikten sonra Sulungur Gölü çevresinde temizlik çalışmaları yaparak bölgeyi yeniden canlandırdı. Sulungur Gölü, özellikle hafta sonları eşsiz manzarası ve temiz havasıyla bölge halkının tercih ettiği bir yer olmasına rağmen, burada vakit geçiren ve piknik yapan bazı vatandaşlar tarafından kirletilmekteydi. Her hafta sonunda göl çevresinde kötü bir görüntü oluşuyordu. Bu nedenle, Ortaca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri durumu düzeltmek için temizlik çalışmalarına hız verdi. Belediyeden yapılan açıklamada, her hafta göl çevresinde temizlik yapıldığı ve vatandaşlardan çöplerini doğru şekilde atarak daha dikkatli olmaları istendi. Çevrenin gelecek nesillere temiz bir şekilde aktarılması gerektiği vurgulandı. Sulungur Gölü’nün tertemiz ve güzel bir yer olması için Ortaca Belediyesi sürekli olarak çalışmalarını sürdürmekte.

Uzman Sosyal Pedagog Hanım Demirbaş: “Yaşam krizinin maliyeti sadece doğada kalmaz, sosyal ve psikolojik sonuçları da olur”

Sıradaki haber:

Uzman Sosyal Pedagog Hanım Demirbaş: “Yaşam krizinin maliyeti sadece doğada kalmaz, sosyal ve psikolojik sonuçları da olur”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.