h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sultangazi’de “Sinop Dayanışma Günleri” ile En Mutlu Şehir kutlamaları başladı!

Sultangazi’de “Sinop Dayanışma Günleri” ile En Mutlu Şehir kutlamaları başladı!

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği Anadolu Kültür Festivali'nin bir etkinliği olarak "En Mutlu Şehir Sinop Dayanışma Günleri" gerçekleştirildi. Programda Sinop'un kültürel ve gastronomik zenginlikleri tanıtıldı. Ayrıca Kuzey Irak'ta şehit olan askerler için dualar edildi ve Kuran'ı Kerim tilaveti yapıldı. Etkinliğe Sultangazi Belediye Başkanı, AK Parti Sinop Milletvekili ve diğer siyasi temsilcilerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Başkan Dursun'a forma ve gemi figürü hediye edildi. Program sonunda protokol üyeleri vatandaşlara keşkek ikram etti. Başkan Dursun, konuşmasında şehitlerin acısını paylaştıklarını söyleyerek Allah'a tekrar böyle günler yaşatmamasını diledi. Anadolu Kültür Festivali'ne katılanların bir araya gelip dayanışma içinde oldukları bu etkinliğin büyük bir coşkuyla devam ettiği belirtildi.

Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği Anadolu Kültür Festivali, “En Mutlu Şehir Sinop Dayanışma Günleri” ile devam etti. Program kapsamında Sinop şehrinin lezzetleri ve kültürel güzellikleri tanıtıldı, ayrıca Kuzey Irak’ta şehit olan askerler için dua edildi ve Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Sultangazi Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Mahallesi etkinlik alanında düzenlenen Anadolu Kültür Festivali, “En Mutlu Şehir Sinop Dayanışma Günleri” ile devam etti. Etkinlikte Sinop şehrinin kültürel müzikleri, yiyecekleri ve kıyafetleri sergilendi. Programa Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Sinop Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ve diğer siyasi temsilciler ile vatandaşlar katıldı. Programda Başkan Dursun’a forma ve gemi figürü hediye edildi. Etkinlikte ayrıca Kuzey Irak’ta şehit olan askerlere dua edildi ve Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Program sonunda Başkan Dursun ve protokol üyeleri vatandaşlara keşkek ikram etti.

Başkan Dursun, konuşmasında, “Anadolu Kültür Festivali kapsamında Sultangazi’de Sinoplularla bir araya geldik. Bu günlerde şehitlerimizin acısını da yaşıyoruz, Rabbim onların yakınlarına sabır versin. Tanıtım günlerimizin coşkusu devam ediyor. Bu etkinlikler sayesinde Anadolu’yu tanıtmaya çalışıyoruz ve insanları bir araya getirerek mutlu zamanlarına tanıklık ediyoruz. Bu etkinlik alanımız, insanların birbirleriyle dayanışmasını artıran bir mekan oldu. Sinoplu kardeşlerimizi Sultangazi’ye davet ediyoruz. Bu organizasyonda emeği geçenlere ve Sinoplulara teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Tatvan’da vatandaşlar sabah namazında şehitlerimiz için bir araya geldi ve dualar etti

Sıradaki haber:

Tatvan’da vatandaşlar sabah namazında şehitlerimiz için bir araya geldi ve dualar etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.