h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sömestir tatilini avantaja çeviren kayak tutkunları Erciyes Dağı’nı hınca hınç doldurdu

Sömestir tatilini avantaja çeviren kayak tutkunları Erciyes Dağı’nı hınca hınç doldurdu

Erciyes Kayak Merkezi'nde sömestir tatiliyle birlikte ziyaretçi yoğunluğu başladı. Kar kalınlığının 110 santimetreye ulaştığı Erciyes, pistlerin açılmasıyla birlikte kayak tutkunlarının akınına uğruyor. Ankara'dan gelenler ise ulaşımın kolay olması, geniş pist seçenekleri ve uygun fiyatları nedeniyle Erciyes'i tercih ediyor. Tatil acentesi işletmecisi Taha Osmanbaş, Erciyes'in imkanları, fiyatları ve ulaşım kolaylığıyla en memnun kaldıkları kayak merkezi olduğunu belirtti.

Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi’nde sömestir tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Erciyes Kayak Merkezi, kar kalınlığının 110 santimetreye ulaştığı pistlerin açılmasıyla birlikte kayak tutkunlarının ilgisini çekiyor. Özellikle çocuklarıyla birlikte kışın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar Erciyes’e akın etmeye başladı. Ankara’dan gelen bir ziyaretçi, Erciyes’e ulaşımın kolay olması ve güvenli pistlere sahip olması nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Bir diğer ziyaretçi ise Erciyes’i diğer pistlere nazaran daha ekonomik bulduklarını söyledi. Ayrıca Erciyes’in imkanlarının ve fiyatlarının da oldukça makul olduğunu dile getirdi. Tatil acentesi işletmecisi olan bir başka ziyaretçi ise Erciyes’in pist uzunlukları ve bağlantı yapısı nedeniyle tercih ettiklerini söyledi. Erciyes’e olan ilgilerinin özellikle sömestir tatiliyle birlikte arttığını belirtti. Erciyes’in hizmet kalitesi ve ulaşım olanaklarından da memnun olduklarını ifade etti.

AK Parti, Bağcılar Belediye Başkan adayını Abdullah Özdemir olarak belirledi

Sıradaki haber:

AK Parti, Bağcılar Belediye Başkan adayını Abdullah Özdemir olarak belirledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.