h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Sancaktepe’de Başkan Döğücü, Seçim Kampanyasını Başlattı

Sancaktepe’de Başkan Döğücü, Seçim Kampanyasını Başlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün tekrar aday olarak açıklanması, coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Başkan Döğücü, 268 projeyi tamamladıklarını ve daha birçok güzel proje olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı’nda Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, yeniden aday olarak açıklandı. Döğücü, seçim çalışmalarına başladı ve Sancaktepe’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda açıklanan adaylığının ardından Başkan Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatı önünde bir etkinlik düzenledi. AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve diğer ilçe teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Döğücü, birçok parti üyesi ve vatandaş tarafından karşılandı.

Coşkulu kalabalığa hitap eden Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Burada inançla, güvenle birbirine destek olan kardeşlerimi görüyorum. Biz yine başaracağız. İstanbul’a ve Sancaktepe’ye yeniden hizmet etmek için yola çıktık, AK Parti bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız. Gece-gündüz demeden, herkese ulaşmaya devam edeceğiz. Spor salonlarından bilgi evlerine, sosyal tesislere kadar her yerde olacağız. 268 projeyi tamamladık ve daha birçok güzel projemiz bulunuyor” şeklinde konuştu.

Kayseri’de ‘Sen Bende Eksiksin Kudüs’ Tiyatro Oyunu, Filistin’e Destek Amacıyla Sahnelendi

Sıradaki haber:

Kayseri’de ‘Sen Bende Eksiksin Kudüs’ Tiyatro Oyunu, Filistin’e Destek Amacıyla Sahnelendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.