h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Pekmezci, 5 Yıllık Görev Dönemini Değerlendirdi

Pekmezci, 5 Yıllık Görev Dönemini Değerlendirdi

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Pekmezci, tamamlanan projeler arasında Saray Bahçesi, Şehit Nusret Parkı, Modern Kesimhane, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi ve Türk Dünyası Parkı'nın olduğunu söyledi. Ayrıca, istihdam odaklı projelerden Yöresel Ürünler ve Turşu Fabrikası ile Sucuk ve Kavurma Üretim Et Entegre Tesisleri'nden de bahsetti. Başkan Pekmezci, çevreye yönelik çalışmaları, ödüle layık görülen projeleri ve yapımı devam eden projeleri de anlattı.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, görev süresi boyunca gerçekleştirilen projeleri ve sosyal faaliyetleri değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya yoğun bir katılım olduğunu belirten Başkan Pekmezci, 5 yıl boyunca şehri modern bir kimliğe kavuşturmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını ve halkın teveccühüne layık olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Toplantıda Başkan Pekmezci, tamamlanan projeler arasında Saray Bahçesi, Dede Korkut’un Türkiye adına düzenlenen belgesinin Bayburt Belediyesine takdimi, Şehit Nusret Parkı, Modern Canlı Hayvan Satış Pazarı, Modern Kesimhane, Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Türk Dünyası Parkı, Genç Osman Parkı, Yusufiye Camii Yapımı ve Peyzaj Projesi, Kışla Rampası Alttan Isıtma Sistemi, Yeni Güneş Enerji Santralleri, yol ve kaldırım yapım çalışmaları gibi birçok proje hakkında bilgi verdi.

Başkan Pekmezci ayrıca istihdam odaklı projelerden bahsederek, Yöresel Ürünler ve Turşu Fabrikası ile Sucuk ve Kavurma Üretim Et Entegre Tesisleri’nin tamamlanarak üretime geçtiğini ve başarılı sonuçlar elde ettiklerini ifade etti.

Çevre konusunda da çalışmaların olduğunu belirten Başkan Pekmezci, Biogaz Enerji Üretim Tesisi ve Katı Atık Ayrıştırma Tesisi gibi projelerle enerji elde etmeye yönelik faaliyetlerin devam ettiğini söyledi.

Başkan Pekmezci, Bayburt Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler arasında ödüle layık görülen çalışmalarının da bulunduğunu vurgulayarak, yapılan otoparklar, seyir terasları, umumi tuvaletlerin yenilenmesi, araç filosunun genişletilmesi, Halk Ekmek Fabrikası’nın modernleştirilmesi gibi birçok çalışmadan bahsetti.

Toplantının sonunda Başkan Pekmezci, devam eden ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi. İçme Suyu Sertlik Giderme Projesi, Ticaret Kompleksi, Ozulu Caddesi Yeni Park Projesi, Genç Osman Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, WİFİ Ağlarının kurulması gibi projelerin devam ettiğini açıkladı.

Basın toplantısı, soru cevap bölümüyle sona erdi. Toplantıya çeşitli siyasi ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, kamu görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Pekmezci, halk tarafından büyük beğeni toplayan çalışmalarıyla ödüllendirilerek Bayburt’un gelişimine katkı sağladıklarını belirtti.

ABD’nin eski başkanı Trump, “Zarar Tazminatı” davasında ikinci kez yargıç karşısına çıktı

Sıradaki haber:

ABD’nin eski başkanı Trump, “Zarar Tazminatı” davasında ikinci kez yargıç karşısına çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.