h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Pamuk Hasat Makinesi Eğitimine katılanların başarıyla tamamladığı sınava göre değerlendirildi

Pamuk Hasat Makinesi Eğitimine katılanların başarıyla tamamladığı sınava göre değerlendirildi

Aydın'da Belgesem Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen Tarım Makineleri Operatörlüğü kursu kapsamında Pamuk Hasat Makinesi Eğitimi tamamlandı ve sınav yapıldı. Kursiyerler hem teorik hem de pratik eğitim alarak meslek sahibi olma imkanı buluyor. Belgesem'den mezun olanlar, mühendis maaşına yakın ücretlerle çalışabiliyor. Aydın'da bu alanda hizmet veren tek kurum olan Belgesem, adaylara sıfırdan eğitim vererek belge sahibi olmalarını sağlıyor. Pamuk hasatını içeren eğitimlerin yanı sıra silaj, biçerdöver ve çırçır makineleri gibi diğer tarım makinelerinin eğitimleri de veriliyor.

Belgesem Eğitim Merkezi’nde Tamamlanan Pamuk Hasat Makinesi Eğitimi Aydın’da Yoğun İlgiden Memnun

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Belgesem Eğitim Merkezi, Tarım Makineleri Operatörlüğü kursu kapsamında gerçekleştirilen ‘Pamuk Hasat Makinesi Eğitimi’ni başarıyla tamamladı. Kurs, adayların ilgisiyle karşılaşırken, operatörlük belgesi alarak hem meslek sahibi olmayı hem de iş bulmayı hedefleyen birçok kişiye eğitim imkanı sundu. Teorik eğitimlerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerle kursiyerlere deneyim kazandıran Belgesem, mezun olanlara ise mühendis maaşına yakın ücretlerle çalışma fırsatı sağlıyor. Bu alanda Aydın’da tek olan Belgesem Eğitim Merkezi, Tarım Makineleri Operatörlük Kursu bünyesinde gerçekleştirdiği pamuk hasat makinesi eğitimlerini başarıyla tamamladı ve kursiyerler sınava tabi tutuldu.

Belgesem’in kurucularından ve eğitmenlerinden olan Okan Sezgin, Aydın’da ilk ve tek olma hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. Okan Sezgin, adayların eğitimlerini burada aldıklarını ve kullanacakları makineleri de deneyimleme şansına sahip olduklarını söyledi. Teorik eğitimlerin verildiği dersliklerin pratik eğitim alanının yanında olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirten Sezgin, bu şekilde belgesi olmayan ya da sıfırdan gelen adaylara hizmet verdiklerini dile getirdi. Pamuk toplama, silaj, biçerdöver ve çırçır gibi makine eğitimlerini verme ve sınav yapma yetkisinin tek adresi olan Belgesem Eğitim Merkezi’nde Tarım Makineleri Operatörlüğü kursu bünyesinde gerçekleştirilen ‘Pamuk Hasat Makinesi Eğitimi’ tamamlandı ve kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

Başkan Büyükkılıç, Esma’ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi’ni gezdi

Sıradaki haber:

Başkan Büyükkılıç, Esma’ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi’ni gezdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.