h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Özel çocuklar bu sefer jandarmanın sirenlerini çaldı

Özel çocuklar bu sefer jandarmanın sirenlerini çaldı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Atatürk Özel Eğitim Meslek Okulu'nda eğitim gören özel çocuklarla bir araya geldi. Çocuklar jandarma motosikletlerine binip tur attı, siren çalarak eğlendi. Jandarma araçlarına binen öğrenciler de siren çalıp anons etti. Etkinlikte jandarma bomba arama ve yangın tespit köpekleri de gösteri yaptı. Öğrencilere Türk Bayrağı, balon ve trafik kurallarının bulunduğu boyama kitabı hediye edildi. Öğrenciler, jandarmanın okullarına gelmesinden mutluluk duyduklarını ve jandarmayı sevdiklerini ifade etti.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, özel çocuklarla bir etkinlik düzenledi. Atatürk Özel Eğitim Meslek Okulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, jandarma motosikletlerine binen çocuklar sirenler çalarak araçlarda tur attı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Efeler ilçesinde bulunan Orta Mahalle’deki Atatürk Özel Eğitim Meslek Okulu’nda eğitim gören özel çocuklarla bir araya geldi. Burada öğrenciler, öncelikle jandarma motosikletlerine binerek kasklarını taktı ve okulun içinde tur attı. Jandarma araçlarına binen diğer öğrenciler ise sirenler çalarak anons yapma imkanı buldular. Anonslarında, “Jandarmayı çok seviyoruz, okulumuza geldikleri için çok mutlu olduk, iyi ki varlar” gibi ifadelerle jandarma ekiplerine olan sevgilerini dile getiren öğrenciler, jandarmanın faaliyetleri hakkında da bilgi edindi. Son olarak, öğrenciler jandarma bomba arama ve yangın tespit köpekleriyle bir araya gelerek, köpeklerin gösterilerini ilgiyle izledi. Etkinlik sonunda öğrencilere Türk Bayrağı, balon ve trafik kurallarını içeren bir boyama kitabı hediye edildi.

Öğrenciler, jandarma ekiplerine okullarına gelerek teşekkür ettiler ve “Jandarma ekiplerinin okulumuza gelmesi bizi çok mutlu etti. Motosikletlere ve arabalara bindik, güzel bir zaman geçirdik. Arabaların ve motosikletlerin sirenlerini çaldık, anons yaptık. Köpekler de çok güzeldi, onlarla temas kurduk ve sevdik. Jandarmayı çok seviyoruz” şeklinde ifadeler kullandılar.

Esenyurt’ta Yeni Bir Kampüs Lisesi Yapılıyor

Sıradaki haber:

Esenyurt’ta Yeni Bir Kampüs Lisesi Yapılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.