h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Orgeneral Bayraktaroğlu Bolu Komando Tugayı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Orgeneral Bayraktaroğlu Bolu Komando Tugayı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Bolu'da bulunan 2. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret etti. Komandoların eğitimlerini denetleyen Bayraktaroğlu, başarılı çalışmalarından söz ederek, geçmişte olduğu gibi bugün de Bolu Komando Tugayı'nın teröristlerin korkulu rüyası olmaya devam edeceğini belirtti. Tugay içindeki eğitim parkurunda operasyon canlandıran komandolar, Bayraktaroğlu'na gösteri yaptı. Ziyaret kapsamında geçit töreni düzenlenirken, Bayraktaroğlu da komandolarla birlikte yemek yedi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Bolu’daki 2. Komando Tugay Komutanlığını denetleyerek, eğitimlerini yerinde inceledi. Tugaydaki askerler tarafından “komando yemini” ile karşılanan Bayraktaroğlu, komandolara hitap etti. Yaptığı konuşmada, Bolu Komando Tugayı’nın başarılarından bahseden Bayraktaroğlu, 1990’lı yıllarda teröristlere karşı korkulu rüya olduklarını belirtti. Ayrıca, komandoların görevlerini hakkıyla yerine getirdiklerine inancının tam olduğunu ifade etti. Bayraktaroğlu, komandoların eğitimlerini denetledi ve yapılacak çalışmalar için talimatlar verdi. Ayrıca, bir geçit töreni düzenlendi ve Bayraktaroğlu yemeğini komandolarla birlikte yedi.

İndirim çılgınlığı son bulmuyor: “Uzak durmanız gereken bitmeyen indirimler”

Sıradaki haber:

İndirim çılgınlığı son bulmuyor: “Uzak durmanız gereken bitmeyen indirimler”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.