h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Öğrenciler, Başkan Erdoğan liderliğinde eşsiz bir geziye çıktı

Öğrenciler, Başkan Erdoğan liderliğinde eşsiz bir geziye çıktı

Çanakkale'nin Biga ilçesindeki öğrenciler, yarıyıl tatili öncesinde kültürel gezilerle eğlenceli ve öğretici bir vakit geçiriyor. Biga Belediyesi bünyesindeki Halim Bey Konağı ve 23 Nisan Çocuk Kütüphanesi, öğrencilerin tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor. Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da öğrencilere rehberlik ederek ilçenin tarihini, kültürünü ve önemli yerlerini daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor.

Çanakkale’nin Biga ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrenciler, yarıyıl tatili sürecinde hem eğlenceli hem de öğretici kültürel gezilere katılıyor. Bu gezilerde, Biga Belediyesi’nin Halim Bey Konağı ve 23 Nisan Çocuk Kütüphanesi öğrencilerin vazgeçilmez durağı haline geldi. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da bu ziyaretler kapsamında farklı noktalarda öğrencilerle buluşarak onlara rehberlik yapıyor. Başkan Erdoğan, öğrencilerle bir araya gelip bilgi vererek, sorularını yanıtlıyor ve ilçenin tarihini, kültürünü ve önemli yerlerini daha yakından tanımalarına yardımcı oluyor.

Marmaris’te çocuklar bilimle buluştu: Öğrenme ve keşfetme heyecanıyla dolu bir gün

Sıradaki haber:

Marmaris’te çocuklar bilimle buluştu: Öğrenme ve keşfetme heyecanıyla dolu bir gün

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.