h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Nilüfer Belediyesi karla mücadele için özel ekiplerini seferber etti

Nilüfer Belediyesi karla mücadele için özel ekiplerini seferber etti

Nilüfer Belediyesi karla mücadele ekipleri, Kadriye, Üçpınar ve Güngören mahallelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için harekete geçti. Ekipler, araçlarla kar temizliği yaparak yolları ulaşıma açtı ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. Kar yağışının devam etmesi durumunda 24 saat boyunca vardiyalı olarak çalışmalarına devam edecekler. Bu sayede vatandaşlar ulaşım sorunu yaşamayacak.

Nilüfer Belediyesi, son günlerde kentte yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için harekete geçti. Kadriye, Üçpınar ve Güngören mahallelerinde etkili olan kar yağışı, ekiplerin müdahalesiyle yol açma ve tuzlama çalışmalarıyla ulaşıma yeniden açıldı.

Kar yağışı Türkiye’nin birçok bölgesini etkisi altına alırken, Nilüfer’in yüksek kesimlerinde bulunan mahalleler de beyaza büründü. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Kadriye, Üçpınar ve Güngören mahallelerinde yollar kapandı. Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hazırlıklı bir şekilde bekleyerek hemen harekete geçti. Ekipler, Karadeniz mahallesinde etkili olan kar yağışı sonucunda kapanan yolları araçlarla kar temizliği yaparak trafiğe açtı. Ayrıca, yollarda tuzlama çalışmaları da gerçekleştirildi.

Nilüfer Belediyesi karla mücadele ekipleri, vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması için, kar yağışı devam ettiği sürece 24 saat vardiya usulüyle görev yapacak. Böylelikle, kentin yüksek kesimlerinde yaşayan vatandaşlar güvenli bir şekilde seyahat edebilecekler.

Kuruköprü, Kozan ve Karataş’ın ardından Ceyhan’da da Kurs Merkezi açıldı

Sıradaki haber:

Kuruköprü, Kozan ve Karataş’ın ardından Ceyhan’da da Kurs Merkezi açıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.