h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Nevşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Yeni Mahalle’deki esnafla bir araya geldi

Nevşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Yeni Mahalle’deki esnafla bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Yeni Mahalle'deki esnafı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, esnafa teşekkür ederek bol kazançlar diledi. Bunun yanı sıra, karne alan öğrencilere saat hediye eden Başkan Büyükkılıç, dükkân açılışlarını da ziyaret ederek bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, Başkan Büyükkılıç'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile bir araya gelerek Yeni Mahalle esnafını ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de sürekli olarak esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Yerel yönetim faaliyetlerini ortak akıl ve istişare ile yürüten Büyükkılıç, Yeni Mahalle’deki esnafı ziyaret ederek teşekkürlerini iletti ve işlerinde bol ve bereketli kazançlar diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, ayrıca karne alan ve başarılı öğrencilere saat hediye etti ve onlarla sohbet etti. Ziyaretlerinin devamında, açılışı gerçekleştirilen dükkânlara da uğrayarak esnaflara bereketli kazançlar diledi. Esnaf tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Büyükkılıç, onlarla fotoğraf çektirdi. Esnaflar, Büyükkılıç’a “Başkanım hayırlı uğurlu olsun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” temennisinde bulunurken, Büyükkılıç da “Allah sizlere layık kılsın” dedi.

Başkan Büyükkılıç, TÜGVA’nın ‘Köklerden Göklere’ adlı konferansına katılım gösterdi

Sıradaki haber:

Başkan Büyükkılıç, TÜGVA’nın ‘Köklerden Göklere’ adlı konferansına katılım gösterdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.