h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Muğla’da toplu taşıma duraklarında şehitlere vefa mesajı yazıldı.

Muğla’da toplu taşıma duraklarında şehitlere vefa mesajı yazıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen Mehmetçikler için toplu taşıma araçlarının tabelalarında güzergah isimleri yerine "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" yazısı kullanacak. PKK'ya karşı gerçekleştirilen operasyonda 9 asker şehit oldu. Bu olayın ardından, tüm Türkiye'de PKK'ya karşı tepkiler artarken, Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında şehitlere destek vermek amacıyla bu yazıyı kullanma kararı aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Mehmetçikler için anlamlı bir adım attı. Belediye, toplu taşıma araçlarının ışıklı tabelalarında yer alan güzergah isimlerini, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” yazısıyla değiştirdi.

Kuzey Irak’taki bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 asker şehit oldu. Şehit haberlerinin ardından Türkiye genelinde terör örgütü PKK’ya karşı birlik mesajları yükselirken, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bağlı olduğu toplu taşıma araçlarında “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” şeklinde bir yazı kullanılması, vatandaşlar arasında duygusal bir etki yaratmaktadır. Bu adım, şehitlerimizin anısını yaşatmak ve vatan sevgisini vurgulamak amacıyla atılmış önemli bir adımdır.

Oto Galericiler Sitesi’nde Tuzcuoğlu tekrar seçildi, güven oylarıyla desteklendi.

Sıradaki haber:

Oto Galericiler Sitesi’nde Tuzcuoğlu tekrar seçildi, güven oylarıyla desteklendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.