h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Muğla’da bulunan Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri, okul gezisi için yerel okulları ziyaret etti

Muğla’da bulunan Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri, okul gezisi için yerel okulları ziyaret etti

Muğla'nın Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri, il merkezindeki okullara düzenlenen bir geziye katıldı. Bu geziyle öğrenciler, yeteneklerini geliştirmek ve sınav stresinden biraz uzaklaşmak için motivasyon kazandı. Muğla Güzel Sanatlar Lisesi, Muğla Bilim Sanat Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mülaj Müzesi ve Akyaka Kadın Azmağı gibi önemli yerleri ziyaret ettiler. Bu etkinlik sayesinde öğrenciler, sanatçı ruhlu oldukları için Güzel Sanatlar Lisesi'ni gezmekten büyük bir keyif aldılar. Köyceğiz Ortaokulu Müdürlüğü, bu geziye destek veren tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Muğla’nın Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri için il merkezindeki okullara bir gezi düzenlendi. Bu gezi, öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek için motivasyonlarını artırmak ve sınavlardan sonra bir mola vererek yaşadıkları şehri daha iyi tanıma fırsatı sunmak amacıyla gerçekleştiriliyordu. Gezi kapsamında, Muğla’nın sembol değerleri olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi, Muğla Bilim Sanat Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mülaj Müzesi ve Akyaka Kadın Azmağı gibi yerler ziyaret edildi.
Köyceğiz Ortaokulu Müdürlüğü konuyla ilgili olarak, “Sanatçı ruhlu öğrencilere sahip olduğumuz için Güzel Sanatlar Lisesi gezisi yapmamız kaçınılmazdı. Bu gezi etkinliğinde yer alan ve destek olan tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Müdür Kömürcüoğlu, 2021 yılı projelerini masaya yatırdı

Sıradaki haber:

Müdür Kömürcüoğlu, 2021 yılı projelerini masaya yatırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.