h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Müdür Kömürcüoğlu, 2021 yılı projelerini masaya yatırdı

Müdür Kömürcüoğlu, 2021 yılı projelerini masaya yatırdı

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, yeni yılda yapılacak projeleri ve çalışmaları değerlendirdiği toplantıda bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koordine edilen sosyal ve ekonomik destekler sayesinde Aydın'da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara umut olunmaktadır. İl genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşılırken, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından sunulan sosyal hizmet modelleri ailelerin taleplerini karşılamaktadır. Abdullah Kömürcüoğlu başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında, proje biriminde çalışan personellerle bir araya gelinerek, yürütülen ve yeni yılda planlanan projeler hakkında bilgi alınmış ve çalışmaların planlaması yapılmıştır.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, çalışmaları ve gelecek yıl için projeleri değerlendirdiği bir toplantı düzenledi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen sosyal ve ekonomik destekler, Aydın ve ülke genelinde birçok ihtiyaç sahibi vatandaşa umut olmaya devam ediyor. Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sayesinde her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşılıyor. Ailelerin ihtiyaçlarına uygun sosyal hizmet modelleri sunulurken, İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu başkanlığında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda proje biriminde çalışan personellerle bir araya gelen Müdür Kömürcüoğlu, mevcut projeleri ve yeni yıl içinde planlanan faaliyetler hakkında bilgi alarak, çalışmaların planlaması üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Aksa Çoruh Elektrik İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin İl Binasında Toplandı

Sıradaki haber:

Aksa Çoruh Elektrik İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin İl Binasında Toplandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.