h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Motorlu taşıt sürücü kursiyerlerinin uygulama sınavı için yeni bir yer belirlendi

Motorlu taşıt sürücü kursiyerlerinin uygulama sınavı için yeni bir yer belirlendi

Motorlu taşıt sürücü kursiyerleri için uygulama sınavının yapıldığı güzergah değişti. Yeni başlangıç noktası Genç Osman Mahallesi Öğretmenevi mevki oldu. Eski başlangıç noktasının dezavantajları yüzünden bu değişiklik yapıldı. Sürücü adaylarına daha rahat bir kalkış imkanı sunan yeni nokta, trafik açısından daha az risk taşıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, sınav alanını ziyaret ederek kursiyerlere başarılar ve kolaylıklar diledi.

Motorlu taşıt sürücü kursiyerleri için uygulama sınavının gerçekleştirildiği güzergah değişti. Önceden başlangıç noktası Yeni Sanayi Sitesi önü olan uygulama alanı, şimdi Genç Osman Mahallesi Öğretmenevi mevkiine taşındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, yeni sınav alanında bulunan kursiyerleri ve direksiyon eğitimi veren öğretmenleri ziyaret etti. Güney, sınava giren adaylara başarılar diledi ve eğitmenlere kolaylıklar sağlamayı umut etti.

Bir sürücü adayı, eski başlangıç noktasının değişmesinin sürücü adayları için önemli bir karar olduğunu belirtti. Eski Sanayi Sitesi’nin bulunduğu bölgenin dezavantajının, adayların aracı hareket ettirdikten hemen sonra rampa ve döner kavşağa gelmeleri olduğunu söyledi. Bu durum, adayların heyecanlanmasına ve sınavda hata yapmalarına sebep oluyordu ve sonuç olarak adaylar başarısız oluyordu. Yeni başlangıç noktasının ise adaylara daha rahat bir hareket imkanı sunduğunu, adayların heyecanlarını atabildiklerini ve trafik açısından daha az risk taşıdığını ifade etti.

Kur’an kursu öğrencilerinin Filistin’e yardımları aralıksız sürüyor

Sıradaki haber:

Kur’an kursu öğrencilerinin Filistin’e yardımları aralıksız sürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.