h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Marmaris’te çocuklar bilimle buluştu: Öğrenme ve keşfetme heyecanıyla dolu bir gün

Marmaris’te çocuklar bilimle buluştu: Öğrenme ve keşfetme heyecanıyla dolu bir gün

Marmaris Belediyesi, 'Kırsal Mahalle Çocuklarımız Sanat ve Bilimle Buluşuyor' projesi kapsamında Taşlıca ve Söğüt Mahallesi'nde yaşayan 16 çocuğu sanat ve bilimle buluşturdu. Proje dahilinde hafta sonları evlerinden alınan çocuklar, 55 kilometrelik yolculuğun ardından bilim, müzik, resim ve robotik kodlama gibi aktivitelerle keyifli zaman geçirdi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, projenin kırsal mahallelerdeki çocukların eğitimi adına önemli olduğunu belirterek devamının geleceğini ve paydaşlara teşekkür etti.

Marmaris Belediyesi, Taşlıca ve Söğüt Mahallesi’nde yaşayan çocukları sanat ve bilimle buluşturdu. “Kırsal Mahalle Çocuklarımız Sanat ve Bilimle Buluşuyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerin ikinci dönemi tamamlandı. Marmaris Belediyesi, işbirliği yapılan kurumlarla gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda en uzak mahalleler olan Söğüt ve Taşlıca’da yaşayan 16 öğrenciyi bilim ve sanatla buluşturdu. Hafta sonları Marmaris Belediyesi tarafından sağlanan ulaşım imkanıyla evlerinden alınan öğrenciler, 55 kilometrelik yolculuğun ardından bilim, müzik, resim ve robotik kodlama gibi etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bu projenin merkeze uzak mahallelerde yaşayan çocukların eğitimi için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Marmaris Belediyesi olarak eğitimin ve eğitimde fırsat eşitliğinin önemini biliyor, bu konuda adımlar atıyoruz. Özellikle kırsal mahallelerde yaşayan öğrencilerimiz için projeler üretiyoruz. İkinci dönemini gerçekleştirdiğimiz bu proje, çocuklarımızın bilim ve sanatla buluşması açısından son derece önemli. Bu projenin devamını getireceğiz. Katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

İran’ın saldırılarına karşı BM Erbil Ofisi’nde protesto düzenlendi

Sıradaki haber:

İran’ın saldırılarına karşı BM Erbil Ofisi’nde protesto düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.