h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Marmaris Çetibeli Mahallesi’nde Yeni Bir Meydan İnşa Ediliyor

Marmaris Çetibeli Mahallesi’nde Yeni Bir Meydan İnşa Ediliyor

Marmaris Belediyesi, Çetibeli Mahallesi'nde meydan düzenlemesi ve çok amaçlı salon, muhtarlık binası, çocuk parkı gibi alanların yer alacağı bir meydan projesi başlattı. Proje kapsamında yol çalışmaları da yapılıyor. 2 bin 200 metrekarelik alanda gerçekleştirilen projenin bahar aylarında tamamlanması hedefleniyor. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, çalışmaların bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda yapıldığını ve Çetibeli mahallesine değer katacak bir proje için çalıştıklarını belirtti.

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çetibeli Mahallesi’nde bir meydan düzenlemesi ve mahalle meydanı inşa etmek için hazırlıklara başladı. Bölgeye, mahalle sakinlerinin özel günlerine ev sahipliği yapacak çok amaçlı bir salon yanı sıra bir muhtarlık binası, büfe, çocuk parkı gibi alanlar da dahil edilecektir. Proje kapsamında yol çalışmaları da hızla devam etmektedir. 2 bin 200 metrekarelik bir alanda planlanan ve şu anda inşaatı devam eden projede muhtarlık binası, kapalı alan, tuvaletler, meydan, büfe, oturma alanı, çocuk oyun alanı, otopark ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Bahar aylarında projenin tamamlanması planlanmaktadır.

Merkezdeki çalışmalar kadar uzak mahallelerde yapılan çalışmalara da büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Çalışmalarımızı bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına göre planlıyoruz. Çetibeli mahallesinde de bir eksiklik olduğunu fark ettik. Karaca mahallesinde yaptığımız benzer bir projeyi Çetibeli’ye kazandırmak için harekete geçtik. Mahalle sakinlerimizin ve çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri bir alana ek olarak, muhtara daha rahat hizmet verebileceği bir muhtarlık binası da inşa edeceğiz” dedi.

Kepleri fırlatanlar: “Okumanın sınırları yok”

Sıradaki haber:

Kepleri fırlatanlar: “Okumanın sınırları yok”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.