h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Marmaris Belediyesi, öğrencilere sıcak çorba ve makarna ikram ediyor.

Marmaris Belediyesi, öğrencilere sıcak çorba ve makarna ikram ediyor.

Marmaris Belediyesi, öğrencilere destek olmak amacıyla Turizm Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Meslek Yüksekokulu önlerinde sıcak yemek dağıtıyor. Son olarak, 1000 kişilik çorba ve makarna ikram edilen Sağlık Meslek Yüksekokulu'ndaki öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Oktay'a teşekkür etti. Sınav haftası boyunca bu çalışmanın devam edeceği bildirildi.

Marmaris Belediyesi, öğrencilere yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerine devam ediyor. Bu kez Marmaris Belediyesi, üniversite öğrencilerinin final sınavları döneminde yemek ikramında bulundu. Geçtiğimiz hafta İçmeler Mahallesi’ndeki Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilere ikramda bulunan belediye ekipleri, bu sefer Sağlık Meslek Yüksekokulu önündeydi. Sınav haftasında öğrencilere destek olmak amacıyla 1000 kişilik çorba ve makarna dağıtıldı. Öğrenciler, öğle yemeği saatlerinde Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a teşekkür etti. Bu güzel çalışmanın sınav haftası boyunca devam edeceği belirtildi.

(Özgün) Kazdağları, bembeyaz karlar altında görkemli manzaralar sunuyor

Sıradaki haber:

(Özgün) Kazdağları, bembeyaz karlar altında görkemli manzaralar sunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.