h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • LojiDer, kuruluşunu takip eden ilk toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi

LojiDer, kuruluşunu takip eden ilk toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi

Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği (LojiDer), sektördeki güncel gelişmeleri, hedeflerini ve gelecek planlarını basın mensuplarıyla paylaştı. Dernek, ulusal ve uluslararası lojistik hizmetler sunan firmaları bir çatı altında toplama misyonuyla kurulmuştur. Toplantıda derneğin kurucu üyeleri konuşmalar yaparak, derneğin amaçları ve sektöre sağlayacağı katkılardan bahsetti. LojiDer, Türkiye'nin lojistik sektöründe yeni bir güç ve ses olmayı hedeflemektedir.

Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği (LojiDer), güncel gelişmeleri, hedeflerini ve gelecek planlarını basın mensuplarıyla paylaşmak üzere düzenlediği toplantı ile sektöre ışık tuttu.

Şerife Türünç, Kayıhan Özdemir Turan, Muhammet Bayram gibi derneğin kurucu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısı, Şişli’deki bir otelde gerçekleşti. LojiDer’in misyonunu uluslararası ve ulusal lojistik hizmetlerini tek bir çatı altında toplamak olarak açıklayan Türünç, basın bildirisini okudu. Toplantıda, dernek yönetimi de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

LojiDer’in kurucu üyesi Şerife Türünç, “Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. yüzyılının ilk günü olan 30 Ekim 2023 tarihinde kuruldu. Dernek, ulusal ve uluslararası lojistik hizmet sağlayan firmaları, taşımacılık, depolama, paketleme, sipariş yönetimi gibi alanlarda faaliyet gösteren ve yeni ve güçlü bir ses olma vizyonu ile lojistik sektöründe öncü olmayı hedeflemektedir. Kısa sürede 150 üyeye ulaşan derneğimizin üyeleri, Türkiye’nin 7 bölgesinden gelmektedir. Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği, ülkemizin lojistik hizmetinin temsilcisi olan ve Atatürk’ün çağdaş uygarlık düzeyi hedefine ulaşma yolunda çalışan bir sivil toplum kuruluşudur” şeklinde konuştu.

LojiDer’in kurucu üyesi Kayıhan Özdemir Turan ise, “Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği (LojiDer), sektörde yeni kurulan bir dernektir. Türkiye’nin ikinci yüzyılında güçlü bir ses, yeni bir güçle sektöre katkı yapmayı amaçlayan bir çatı altında birleşmek için yola çıktık. Derneğimiz, ulusal ve uluslararası lojistik hizmeti sunan tüm branşlarda faaliyet gösteren firmaları bir araya getirerek sektöre bilgi ve katkı sunmayı hedeflemektedir. Pandemi süreci ve deprem gibi olaylar, hayatımızda lojistiğin ne kadar önemli bir rol oynadığını göstermiştir. Bu sebeple, derneğimizde bir araya gelen hizmet sağlayıcılar olarak, lojistiği geliştirme yolunda heyecanla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Niğde’nin şehidi Batur’un ailesine üzücü bir haber verildi

Sıradaki haber:

Niğde’nin şehidi Batur’un ailesine üzücü bir haber verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.