h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Lapseki Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocukların yüzünü güldürecek bir şenlik düzenliyor.

Lapseki Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocukların yüzünü güldürecek bir şenlik düzenliyor.

Lapseki Belediyesi, 21-23 Ocak tarihleri arasında ‘Karneler Sizden, Şenlik Bizden’ sloganıyla çocuk şenliği düzenleyecek. Etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli atölyelerde yeteneklerini keşfedecek, maskot karakterler ve oyun parklarıyla keyifli zaman geçirecek. Sihirbaz gösterileri ve tiyatro performansları da unutulmaz anlar yaşatacak. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, etkinliğin çocukları mutlu etme ve unutulmaz deneyimler yaşatma amacını vurguladı. Belediye, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle çocuklara unutulmayacak bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Lapseki Belediyesi, 21-23 Ocak tarihleri arasında Lapseki Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenecek olan çocuk şenliği için “Karneler Sizden, Şenlik Bizden” sloganını kullanıyor.

21 Ocak ile 23 Ocak tarihleri arasında saat 11.00 ile 19.00 arasında gerçekleşecek etkinlikte, çocuklar ebru, seramik, ahşap, keçe, taş baskı ve kum sanatı gibi birbirinden keyifli atölyelerde yeteneklerini keşfedecekler. Ayrıca, etkinlikte renkli maskot karakterler, transformans robotu, akülü arabalar ve çeşitli oyun parkları da yer alacak. Sihirbaz gösterileri ve tiyatro performansları ise çocukları büyüleyecek ve unutulmaz anlar yaşatacak. Bu organizasyon, çocukların eğlenceli vakit geçirmelerine ek olarak farklı sanat dallarını keşfetmelerine de olanak sağlamayı hedefliyor.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise şenlik ile ilgili olarak “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onları mutlu etmek ve unutulmaz hatıralar yaşatmak en büyük amacımız. Bu şenlik, ailelerimizi ve çocuklarımızı bir araya getirerek, keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak” şeklinde konuştu.

Lapseki Belediyesi, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle çocuklara unutamayacakları bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Maltepe’de küçük çocuk, bir vatandaşın namaz kılarken kullandığı taburesini çekti.

Sıradaki haber:

Maltepe’de küçük çocuk, bir vatandaşın namaz kılarken kullandığı taburesini çekti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.