h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kuşadası için her gün büyük bir çaba sarfediyorlar

Kuşadası için her gün büyük bir çaba sarfediyorlar

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in 5 yıllık görev süresinde, kente 218 kilometre yeni yol yapıldı ve alt-üstyapı çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekip, kesintisiz mesaiyle modern bir turizm kenti oluşturma hedefiyle çalışıyor. Sıcak asfalt, yağmur suyu hattı ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılırken, kaldırım ve bordürler de yenileniyor. Kuşadası'nın konforlu yollarının sayısı her geçen gün artıyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in 5 yıllık görev süresi boyunca kente büyük yatırımlar yapıldı. 933 milyon 702 bin liralık yatırım ile 218 kilometre yeni yol kazandırıldı ve birçok mahallede alt ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuşadası’nda hizmet üretmek için mesai saatlerini gözetmeksizin çalışıyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatları doğrultusunda, kentin alt ve üstyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için yol yapım, bakım ve yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar, hem kent merkezinde hem de merkeze uzak mahallelerde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. 60 kişilik ekiple çalışan Fen İşleri Müdürlüğü, modern ve estetik bir turizm kenti oluşturma hedefi doğrultusunda 7/24 mesai harcıyor. Yol yapımında belirlenen programa göre sıcak asfalt dökümüne, yağmur suyu hattı ve kilit parke taşı döşemesine önem veriliyor. Ayrıca, kaldırım ve bordür imalatı da yapılarak Türkiye’nin turizm başkenti Kuşadası’ndaki konforlu yolların sayısı her geçen gün artırılıyor.

Tarihi 168 yıl olan pilavcı dükkanı, “Barbar” adıyla tekrar açıldı

Sıradaki haber:

Tarihi 168 yıl olan pilavcı dükkanı, “Barbar” adıyla tekrar açıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.